Binnen Stone zijn onze collega's erg belangrijk en we zorgen dan ook graag goed voor ze. Hoe we dat doen?

Door het geven van persoonlijke aandacht en het creëren van een omgeving waarin je kan groeien en meedenken met het bedrijf. De lijntjes zijn erg kort en de jarenlange ervaring zorgt voor een open cultuur waar je altijd bij iemand terecht kan wanneer je even niet meer weet.

Wij geloven dat een blije medewerker, zowel op het werk als privé, erg waardevol is voor een mooi eindresultaat!

Medewerkers aan het woord:

Nieuw talent is altijd welkom

Voor onze verschillende diensten zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen. Projectmanagers die hun organisatorische kwaliteiten kwijt kunnen in hun dagelijkse werkzaamheden, technisch adviseurs die de ingewikkeldste vraagstukken met beide handen aanpakt of de costmanager die zich helemaal kan verliezen in cijfers en budgetten.

Ook voor jong talent waarbij nog niet alle skills aanwezig zijn en de kennis van de business nog moet groeien, kan er een plek zijn bij Stone. Onder toeziend oog van de senior projectmanager, cost manager of technisch adviseur leer je de kneepjes van het vak. Onze aanpak stelt jonge talenten in staat snel ervaring op te doen en nieuwe kennis te verwerven. Hiermee krijgt de loopbaan als jong professional een vliegende start.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Technisch adviseur

Als technisch adviseur breng je installatie technisch advies uit voor ons team van project- en costmanagers, maar werk je ook rechtstreeks voor opdrachtgevers. Je adviseert over haalbaarheid van plannen, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij werken aan toonaangevende projecten waarvoor nulmetingen, programma’s van eisen, kostenramingen en aanbestedingen worden uitgevoerd. Ook voeren we technische vastgoedinspecties uit voor aan- en verkooptransacties en onderhandelen we namens klanten over de uitkomsten van onze onderzoeken. Stone Projects voert voor projecten bouwmonitoring uit waarvoor we op geregelde momenten inspecties op het werk uitvoeren en de bevindingen rapporteren aan onze klanten. Duurzaamheid zit in je systeem verweven en pas je toe binnen projecten.

Costmanager

Als costmanager pak je de verantwoordelijkheid om te zorgen dat het project binnen budget wordt uitgevoerd en denk je actief mee met onze opdrachtgevers voor budgettering en aanbesteding. Je houdt je bezig met het opzetten van accurate budgetramingen van business case tot oplevering. Daarnaast koop je in; het bepalen van een inkoopstrategie en het schrijven van een Programma van Eisen tot de financiële analyse zijn jou op je lijf geschreven. Costmanager zijn betekent dus (veel) meer dan alléén budgetten opstellen én bewaken; het is onderdeel van onze transparante dienstverlening. Als expert ben je altijd bereid om opdrachtgevers of onze projectmanagers en technisch adviseurs binnen Stone Projects te voorzien van advies en ondersteuning, wanneer zij jouw expertise goed kunnen gebruiken.

Senior projectmanager

Als senior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van onze projecten. Van strategie tot uitvoering, zowel intern als extern. Je onderhoudt de relatie met de opdrachtgever op alle niveaus. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Dat gaat over inhoudelijke onderwerpen maar ook over de ontwikkeling van het team. Je bouwt aan je eigen netwerk en levert een bijdrage aan de acquisitie.

Junior projectmanager

Als junior projectmanager ontdek je alle fasen van een vastgoedproject. Van strategie tot uitvoering, het komt allemaal voorbij. In de eerste periode ligt de focus vooral op de aanbesteding en begeleiding van projecten in uitvoering. Je hebt hierbij dagelijks contact met de aannemers, beheert de planning en organiseert bouwvergaderingen. Dit alles onder aansturing van een senior projectmanager. Afhankelijk van de omvang en doorlooptijd van de projecten varieert het aantal projecten waar je gelijktijdig aan werkt. Onze aanpak stelt jou als projectmanager in staat snel ervaring op te doen en nieuwe kennis te verwerven. Hiermee krijgt je loopbaan als jong professional een vliegende start.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze mooie organisatie en wil je meer informatie over een plek binnen Stone, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

werkenbij@stone-projects.nl | 085-7609230

Wij kijken er naar uit om van je te horen!

Stuur ons een mail