Geen mooie slogans of visionaire vergezichten.

Je zou het ook no-nonsense kunnen noemen, onze aanpak. Maar we weten waar we over praten en brengen veel ervaring mee. En die ervaring benutten we door op de juiste details te letten. Elk project is anders, maar onze aanpak is altijd dezelfde.

Altijd persoonlijk

Lees verder

Transparant als glas

Lees verder

De beste keuzes

Lees verder

Persoonlijk dus


Ok, ….klinkt aardig, maar wat merk ik daar nou als opdrachtgever van?

Veel! Bij Stone geloven we dat échte persoonlijke betrokkenheid één van de belangrijkste factoren is voor een succesvol project. En die betrokkenheid begint bij onze mensen; wanneer wij met het vraagstuk van onze opdrachtgever aan de slag gaan maken we direct duidelijk welke collega’s eraan werken. Dit zijn er vaak 2, hooguit 3. Tot alles af is. En daar mag je ons aan houden.

En die mensen staan voor je klaar, altijd. Want we begrijpen dat er soms ‘s avonds je iets te binnen schiet waar je nog een vraag over hebt. En als we niet direct een antwoord hebben, dan altijd de volgende morgen.

Goed rentmeesterschap, ook dat mag je van ons verwachten. Klinkt misschien saai, maar wij benaderen projecten alsof we het met ons eigen geld betaald wordt. De realiteit is dat er in ons vak vaker iets tegenvalt dan dat het meevalt. Dat is ook niet erg, want dat weten we en daar handelen we dus ook naar. Opdrachtgevers vertrouwen ons hun budgetten toe, wij zorgen ervoor dat aan het eind van de rit het gewoon past. Altijd.

© Fokkema & Partners | Fotograaf: Bram Vreugdenhil

Helderheid zonder verrassingen


Dat is wat we bij Stone Projects met transparant bedoelen. Elke opdrachtgever weet precies waar hij ons voor betaalt en welke werkzaamheden we daarvoor uitvoeren. Geen gedoe over verantwoordelijkheden of mistige budgetten, dat leidt alleen maar af van het doel: een Outstanding Office.

Wat we doen en hoe we wat doen, dat maken we bij de start van ieder project volstrekt helder. Waar stopt onze betrokkenheid en begint die van een andere partner of andersom. Als dat voor alle betrokkenen duidelijk is, blijf je 99% van de verrassingen voor.

Onze opdrachtgevers betalen voor onze werkzaamheden, verder niks. Lijken we onze begroting te overschrijden, dan leggen we uit waarom en vinden we een oplossing. We hebben geen prijs -of bonusafspraken met de architecten of leveranciers waarmee we samenwerken.

Deze manier van werken maakt dat wij ons écht onafhankelijk kunnen opstellen en alleen in dienst staan van onze opdrachtgever. Dat werkt voor iedereen prettiger en levert dus de beste resultaten.

Keuzes maken projecten


En daarom zien wij het als onze nummer 1 taak om te helpen bij het maken van de beste keuzes. De context van ieder kantoor is anders. En ook budgetten in ieder project zijn anders. Onze kennis van techniek, de markt en het gebruik van vastgoed helpen onze opdrachtgevers bij het maken van de voor hen beste keuzes.

We zijn een team dat zowel in de breedte als in de diepte écht verstand heeft van kantoren. Voor elke partij in het project zijn we een stevige gesprekspartner, waarbij het de uitgangspunten van onze opdrachtgever zijn, die altijd op de eerste plaats komen.

Dat betekent ook dat we geen ja-knikkers zijn. Als je écht weet hoe het zit, geloven wij dat je de plicht hebt opdrachtgevers te helpen verstandige keuzes te maken. Adviseren kan dan dus ook waarschuwen betekenen. De opdrachtgever maakt uiteindelijk altijd de keuze, wij zorgen voor de juiste argumenten en afwegingen om die keuze te maken.

Hoe goed je keuzes ook zijn geweest, zonder uitzondering kennen alle projecten nog aandachtspunten, die aan het licht komen na oplevering. Dat is gewoon de realiteit. Bij Stone Projects staan we dus ook na oplevering gewoon nog klaar om dit te regelen. Het project is weliswaar (bijna) klaar, maar de relatie stopt daar niet. Ook dat is een keuze.

© HofmanDujardin | Fotograaf: Matthijs van Roon

Renovatie,  nieuwbouw, herontwikkeling, verduurzaming; projecten die een stevige expertise vereisen. Daarom zijn wij er.